4/6/09

RECTA FINAL

Les enquestes fan ballar l’escó de Raül Romeva a l’Eurocambra. De fet, és l’únic candidat català que veu perillar la seva elecció quan ha estat un dels millors eurodiputats d’aquesta legislatura.

Ara que arriba la recta final, vull fer una crida als electors i les electores que es consideren catalanistes, d’esquerres, ecologistes i, a més, pensen que encara podem fer alguna cosa per combatre fenòmens globals com la pobresa al món, el tràfic internacional d’armes o el canvi climàtic. Raül representa tot això, i ho fa molt bé. Hem de fer força, entre tots, per tal que un dels polítics més brillants que ha donat el nostre país en els darrers anys pugui continuar la tasca que va iniciar ara fa cinc anys.

Independentment de si decidiu o no donar-li el vostre suport, si Raül Romeva surt reelegit podreu seguir la seva tasca al seu bloc.

2 comentaris:

Brian ha dit...

estic d'accord en tu, està comprovat (els numeros canten) de que Raul es dels que mes ha treballat al PE, i per bones causes (segons el meu criteri). Anims!

Jaume Forcadell i Torres. ha dit...

Gràcies Brian,

Tan de bo la gent conegués millor la tasca que en Raül a portat a terme en aquests cinc anys. La política ja està prou fotuda com per perdre en Romeva. Una abraçada.