24/8/09

PER QUÈ NO?

M’ha arribat la proposta del Fotolog Estimo Tortosa per tal que hi hagi actuacions de grups tortosins a les Festes de la Cinta d’enguany. Amb bon criteri, a més, es proposa fer un concert de comiat a la Llotja del Parc. Si l’estat de les obres encara ho fa possible, crec que és una molt bona idea, i el fet d’homenatjar aquest espai, que ha estat escenari de nombroses nits de gresca a la nostra ciutat, li donaria a aquest concert un aire especial. Per què no?

Properament la Llotja del Parc Municipal es convertirà en una exposició permanent dels Gegants i Nans de la ciutat, per lo que s’hi deixaran de celebrar concerts i festes. Un nombrós grup de joves de la ciutat han proposat, però, fer-hi un últim concert amb actuacions de grups tortosins. Em sembla una gran proposta, i des d’aquí demano al govern municipal que sigui receptiu amb aquesta demanda.

No aniria malament, a més, introduir alguna actuació musical més al trist programa de les Festes de la Cinta. Està clar que hi ha crisi i ens hem d’estrènyer el cinturó, però continuem sense revisar un model de festes que està esgotat i que no il·lusiona ningú.

En definitiva, vull donar suport a una proposta que està rebent nombroses adhesions al Facebook, i que espero que tiri endavant. Aprofito, a més, per animar els promotors d’aquesta iniciativa per que continuïn expressant les inquietuds del jovent tortosí i opinant sobre qüestions que, com aquesta, els afecten directament.

1 comentari:

EstimoTortosa ha dit...

Moltíssimes gràcies pel suport!!