23/10/09

I ELS COTXES ON ELS POSEM?



Aquesta és la pregunta que ens fan alguns veïns i veïnes del carrer Llarg de Sant Vicent. Som els primers en demanar que les voreres de Tortosa siguin transitables, especialment per a persones amb discapacitats o per als cotxets de criatures, però els quatre metres de vorera a Sant Vicent potser són excessius... En canvi, veiem amb decepció com moltes de les obres del PINCAT s'estan executant sense preveure accessos amb rampa per a aquests usuaris (la plaça de l'Absis s'ha refet amb escales, l'accés a la Plaça dels Dolors pel carrer Montcada tampoc té rampa...).

Les característiques de la zona de Sant Vicent, amb cases antigues sense aparcaments soterrats i amb una densitat d'habitatges no gaire elevada, potser aconsellaven conservar més places d'aparcament en línia. A més, en aquesta zona no hi ha previst cap pàrquing nou, ni soterrat ni en superfície, així que haurem de començar a pensar on posem els cotxes que ja no podran aparcar-se al carrer.

4 comentaris:

ximo ha dit...

Em quedo bocabadat de veure aquestes fotos, no en tenia ni idea, es més, em sorprèn molt no haver sentit cap critica.
Ara be, aquest disbarat no ha motivat cap pregunta, iniciativa, moció, o el que procedeixi, al Ple municipal?.
De totes maneres, l'ultim que ho autoritza suposo que es el govern municipal, però val a dir que els autor/s del projecte...n'hi ha per a fer un monument.
Sembla com si s'hagués fet el disseny per a provocar que s'aparque sobre les voreres i multar.

Jaume Forcadell i Torres. ha dit...

Hola Ximo,

és el debat de sempre: és un tema tècnic o polític? Jo crec que la tècnica s'ha d'adaptar a les necessitats del lloc on s'aplica, i això és una qüestió política. Una planificació com cal ha de preveure on posem els vehicles a una determinada zona, i aquí sembla que això no s'ha fet. Quan tinguem comptabilitzades la places d'aparcament que s'han perdut ho farem arribar a l'opinió pública. Salutacions.

Ebreavall ha dit...

En una reunió amb la gent de Ferreries, ja vam constatar el mal estar entre la gent per aquest tema.
Conec que la gent de l'exectiva del PSC esta darrera del tema, seria bo que junteu forces Jaume. Felicitats.

Jaume Forcadell i Torres. ha dit...

Gràcies Ebreavall,

estic segur que en parlarem en els propers dies.