7/7/09

DESACORDS AMB EL GOVERN MUNICIPAL (3): POLÍTICA COMUNICATIVA

Des de ja fa temps el grups de l’oposició venim denunciant la política comunicativa del govern. En concret, la gestió excloent que està fent dels mitjans de comunicació de titularitat municipal.

Un cop eliminat el butlletí municipal que s’editava en paper, i en el que les forces de l’oposició tenien un espai per expressar-se, es va crear un butlletí electrònic al que no tenim accés. A més, l’anunciat “impuls” a Ràdio Tortosa es va concretar en una reducció de personal i la impossibilitat dels i les professionals que hi treballen de fer una programació completa, més enllà dels informatius. Des que Bel és alcalde de Tortosa, no s’han tornat a fer tertúlies ni entrevistes.

Ara l’alcalde, després de rebre una “recomanació” del Síndic de Greuges, ha accedit a habilitar un espai per als grups de l’oposició a la pàgina web. Ara bé, qui trobi l’enllaç té premi, perquè més amagat no el podien posar. Mentre, el butlletí electrònic seguirà transmetent una informació parcial de l’actualitat municipal.