4/11/09

8 MILIONS PER A LA RECUPERACIÓ ECONÒMICA DE L'EBRE

Ahir es va aprovar una esmena d’ICV que suposarà una aportació de 8 milions d’euros a les Terres de l’Ebre, per tal d’afavorir la reconversió industrial del territori i l’ocupació. L’artífex d’aquest pacte ha estat Joan Herrera, i des d’aquí vull expressar la meva satisfacció i el meu reconeixement al seu compromís amb el territori.

Dissabte passat, a la manifestació unitària contra els tancaments i per un pla de reindustrialització per a les Terres de l’Ebre, Herrera va ser l’únic dirigent nacional que va acompanyar les 16.000 persones que van recórrer els carrers de Tortosa reclamant l’atenció de la classe política i les institucions, i va adquirir el compromís de traslladar al Congrés les demandes de la societat ebrenca. Doncs bé, el resultat ha arribat de manera immediata, i ara és el territori qui té el repte de marcar el seu propi full de ruta, amb la col·laboració de la Generalitat, per posar els fonaments d’un futur millor per a la nostra gent.

Ara, les forces polítiques i els agents socio-econòmics del territori ens hem de posar a treballar, des de la unitat, per tal d’aprofitar aquesta gran oportunitat.